Facebook  Youtube
Regionální potravina

Do nového roku vstupte s chutí!

20. 12. 2012

Vážení přátelé a příznivci Regionálních potravin, vánoční svátky a konec roku jsou tradičně spojeny se setkáváním s rodinou a přáteli. Ke sváteční atmosféře neodmyslitelně patří i společně připravené dobré jídlo. A pokud má být opravdu domácí, neměly by chybět suroviny přímo z vašeho kraje.

Například bramborový salát na Vysočině připravují ze speciální odrůdy brambor k tomu určené: z oceněných Keřkovských rohlíčků z České Bělé. Vyzkoušejte recept na tento tradiční bramborový salát.

Přejeme vám, abyste si nastávající vánoční čas mohli vychutnat podle vašich představ a nejlépe ve společnosti kvalitních potravin oceněných značkou Regionální potravina.

Tradiční bramborový salát

Suroviny:

Postup přípravy:

Brambory uvaříme den předem, nakrájíme na kostičky, přidáme stejně nakrájené okurky, vařenou zeleninu, nadrobno nakrájenou cibuli a hrášek. Osolíme, opepříme, případně přikyselíme a vše zlehka promícháme s majonézou (můžeme zředit bílým jogurtem). Necháme uležet. Na míse ozdobíme čtvrtkami vařených vajec a sladkokyselými okurkami.

PF 2013

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.