Chléb podmáslový

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Pekařské výrobky

VÝROBCE

Marek Baštýř

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Původní receptura podmáslového chleba pochází již z roku 1890. Specialita je vyrobena ze směsi tří druhů mouky, žitného vícestupňového kvasu a kvalitního podmáslí z jižních Čech. Charakteristickým znakem chleba je světlejší střída a tmavší kůrka klenutého tvaru. Pečivo se vyznačuje dlouhou trvanlivostí a mírně nakyslou chutí s nádechem podmáslí a vůní Jižních Čech.

Výrobce

Rodinná pekárna Marek Baštýř - Pekařství MPM začala s výrobou pečiva již v roce 1992. Denně zde vznikají čerstvé housky, rohlíky, chléb, celozrnné pečivo, ale i sladké pečivo a zákusky. Jako jediná pekárna v Jihočeském kraji nabízí kromě běžných výrobků také BIO pečivo. Výrobky tudíž neobsahují přísady jako rafinovaný cukr, rafinovanou mouku, hydrogenované oleje, umělá sladidla, barviva a jiné příchutě.

Kontakt

Budějovická 118, 378 16 Lomnice nad Lužnicí

Kontakt

Budějovická 118, 378 16 Lomnice nad Lužnicí

Telefon: +420 606 540 502

E-mail: info@pekarstvi-mpm.cz

www: www.pekarstvi-mpm.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.