Facebook  Youtube
Regionální potravina

DĚDOUCHOVO VEPŘOVÉ MASO VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

ŘEZNICTVÍ DĚDOUCH, s.r.o.

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Dědouchovo vepřové maso ve vlastní šťávě je vyrobeno z vybraných kousků vepřového masa. Je charakteristické jemnou strukturou a chutí čerstvého masa. Neobsahuje žádné konzervanty a forma balení ve skleněné polokonzervě je pro spotřebitele velice praktická.

Výrobce: ŘEZNICTVÍ DĚDOUCH, s.r.o.

Společnost ŘEZNICTÍ DĚDOUCH, s.r.o. působí na trhu od roku 1994. V současné době provozuje řeznictví v Trhových Svinech a tři řeznictví v Českých Budějovicích, kde má i „Budějckou řízkárnu“. V minulém roce započalo s vlastní vařenou výrobou a zajišťuje také pohoštění na oslavy. Myšlenkou i heslem této společnosti je: "Moderní řeznictví s úctou k tradici". ŘEZNICTVÍ DĚDOUCH ale nabízí mnohem více, veškeré informace naleznete na jejich webových stránkách. 

Kontakt

Sportovní 409
373 82 Boršov nad Vltavou

Telefon: +420 724 129 541

E-mail: reznictvidedouch@seznam.cz

www: www.reznictvidedouch.cz

Facebook: www.facebook.com/reznictviDedouch/

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2022 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.