Hovězí podkova

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Zdeněk Misař

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2019

Hovězí podkova je tepelně opracovaný výrobek, vyráběný z masa býčků, ne starších než 22 měsíců věku. Díky tomu, že je podkova pouze z hovězího masa, je šťavnatá a má charakteristickou barvu, chuť i vůni. Chuť navíc vyzdvihuje přírodní koření, které si výrobce sám míchá.

Zdeněk Misař

Historie soukromého hospodaření farmy sahá až do roku 1994, kdy začala soukromě hospodařit babička současného majitele paní Marie Valentová. Od roku 2011 začal současný majitel hospodářství intenzivně rozvíjet a na podzim 2018 zahájil výrobu vlastních masných produktů. Rozhodl se jít cestou prodeje kvalitního masa a masných výrobků přímému spotřebiteli. Samotnou výrobu řídí manželka majitele Michaela ve spolupráci se svými rodiči. Na farmě vyznávají strategii, že masný výrobek má být pouze z masa. Složení všech výrobků je poměrně jednoduché - maso, sůl a koření. Všechny výrobky jsou zároveň bezlepkové.

Kontakt

Jilem 62,
378 56 Studená

Telefon: 728 659 962

E-mail: info@statekumisaru.cz

www: www.statekumisaru.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.