Jihočeský zákys natural

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Mléčné výrobky

VÝROBCE

“AGRO-LA“, spol. s r.o.

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2016

Zákys je vyroben tradiční metodou kysání přímo v obalu. Je z českého kvalitního mléka, chuť je příjemně nakyslá. Použity jsou vlastní kultury s obsahem významných mikroorganismů z hlediska výživy. Zákys je zdrojem plnohodnotných bílkovin, hustý, svěží a velmi lahodný nápoj. Moderní skleněný obal je recyklovatelný, dotváří celkovou harmonii chuti, neboť nepobírá cizí příchutě a pachy. Je vhodný pro bezlepkovou dietu.

 

“AGRO-LA“, spol. s r.o.

Výrobcem tradičních jogurtů a zákysů ve skle je společnost “AGRO-LA“, spol. s r.o. Jindřichův Hradec,kterábyla založena v roce 1992. Její náplní je akreditovaná laboratorní činnost pro potravinářství, zemědělství a životní prostředí, ale také příprava živných půd pro mikrobiologii a bakteriologických koncentrátů pro potravinářství. V roce 1993 byla zahájena výroba jogurtů, která se stala díky kvalitě produktů jednou z nejdůležitějších činností firmy. Firma je držitelem certifikátu Regionální potravina za výrobek Jihočeský svěží zákys – jahoda (2013).

Kontakt

Jiráskovo předměstí 630/III, 377 01 Jindřichův Hradec

Telefon: Jiráskovo předměstí 630/III, 377 01 Jindřichův Hradec 49°7'48.842"N, 15°1'6.466"E 604 299 810 leherova@agrola.cz www.agrola.cz

E-mail: leherova@agrola.cz

www: www.agrola.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.