Pikantní klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé

VÝROBCE

MAUZ - výroba s.r.o.

REGION

Jihočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2015

Pikantní klobása se vyrábí z vepřového masa utočeného na kousky o velikosti 8 mm. Společně s přísadami se plní do vepřových zdíraných střev. Výrobek obsahuje pouze vepřové maso, fermentační kultury určené ke zrání výrobku, chuťové přísady a konzervační látky.

MAUZ - výroba s.r.o.

Českobudějovická firma Mauz, čerpá z odkazu řeznických a uzenářských mistrů s jednoznačnou orientací na vysokou kvalitu a plnou chuť. Do svých výrobků zpracovává suroviny z místních zdrojů nejen od farmářů a chovatelů, ale i od jihočeských myslivců.
Firma je držitelem certifikátu Regionální potravina za výrobky Mauzů myslivecká paštika (2010), Mauzů farmářská paštika (2011) a Hlubocká klobása (2014).

Kontakt

J. Dobrovského 557/27, 370 06 České Budějovice

Telefon: 387 965 029

E-mail: mauz.objednavky@seznam.cz

www: www.mauz-vyroba.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.