Kloboucký rohlík

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Pekařské výrobky

VÝROBCE

Pekařství Křižák s.r.o.

REGION

Jihomoravský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2014

Rohlík má jemnou, klasicky rohlíkovou chuť díky vlastnímu kvásku a vyzrálému těstu. Je upečený z pečlivě vybrané jihomoravské mouky a přidává se do něj vepřové sádlo. Pečlivý tvar Klobouckého rohlíku tvoří zkušení pekaři ručně a opatrné zacházení jej provází celou cestu k zákazníkovi. Křupavost, přirozenou vůni i šťavnatou střídku rohlík získává díky pečení sálavým teplem.

Pekařství Křižák s.r.o.

Pekařství Křižák používá tradiční receptury našich babiček a čerpá zkušenosti v zemích, kde zůstala zachována klasická výroba pečiva. Vybírá si kvalitní mouky z jižní Moravy, zpracovává do náplní zdejší ovoce z vlastních sadů i od drobných pěstitelů. Pro různé typy pečiva vyvinuli v Pekařství Křižák domácí kvásky, které dodávají vynikající chuťové přirozené konzervační vlastnosti. Pečení sálavým teplem dodává pečivu podobné kvality, jako to uměly dříve staré pece. Jednotlivé pobočky připravují čerstvé pečivo na místě a jsou příjemným místem pro posezení u kávy a malého občerstvení.

Kontakt

Boleradice 235, 691 12 Boleradice

Telefon: 606368490

www: www.pekarstvikrizak.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.