Kozí sýr SEDLÁK — archivní sýr eidamového typu

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Sýry (včetně tvarohu)

VÝROBCE

Eva Sedláková

REGION

Jihomoravský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2012 (již není držitelem platné značky)

Archivní kozí sýr eidamového typu, zrající minimálně 6 týdnů se sušinou téměř 70 %, plné mléčné chuti se smetanovou příchutí a podtónem kozího mléka. Je vyrobený ze 100% kozího mléka od koz pasoucích se v Moravském krasu. Minimální trvanlivost je dva měsíce, kozí sýr SEDLÁK je výborný k vínům i k přímé konzumaci.

Výrobce

Firma Eva Sedláková - Farma dojných a kašmírských koz je rodinná faremní mlékárna, která vznikla před 20 lety. Hospodaří v CHKO Moravský kras, kde chová dojné a kašmírské kozy, jejichž produkty dále
zpracovává.

Kontakt

Šošůvka 45, 679 13 Sloup

Telefon: 516 435 371

E-mail: sedlak.kozy@centrum.cz

www: www.sedlakkozy.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.