KVASAR – speciální světlé nefiltrované pivo s přídavkem medu

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Alkoholické a nealkoholické nápoje

VÝROBCE

PIVO KVASAR s.r.o.

REGION

Jihomoravský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Jedná se o pivo vyráběné klasickou pivovarskou technologií, do něhož se studenou cestou přidává pravý včelí med, který obohacuje nápoj o celou řadu stopových prvků, minerálních látek, látek propolisové povahy a pylových částic. Nápoj spojuje lahodnost piva a medu a stává se tak nejen dobrým mokem, ale i zdraví prospěšným nápojem. Pivo je čiré s mírným opalizujícím zákalem, který je tvořen mladými nesedlými kvasinkami. Živé kvasné organismy, které tvoří na dně lahve mírnou sedlinu, což je typické pro kvasnicová nefiltrovaná piva, obohacují nápoj o vitamíny řady B. K jeho dvouměsíční trvanlivosti je nezbytně nutné dodržovat nízkou skladovací teplotu (2 až 6°C). Nápoj je distribuován v KEG sudech ale převážně v PET lahvích, které jsou pro živá nefiltrovaná piva z důvodu elastičnosti nejvhodnějším obalem. Pivo se prodává přímo ve výrobně v Senticích, kam se sjíždějí zájemci i externí prodejci ze širokého okolí.

Složení: pivovarský slad, chmel, pivovarské kvasnice, pravý včelí med, voda

Kontakt

Sentice 13, 666 03 Tišnov

Telefon: 0

www: www.pivokvasar.vyrobce.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.