Facebook  Youtube
Regionální potravina

preclíky s kozím sýrem

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Pekařské výrobky včetně těstovin

VÝROBCE

PRIFILOM s.r.o.

REGION

Jihomoravský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2021

Preclíky se vyvalují a zaplétají ručně, přičemž důležitým prvkem v procesu pečení je dostatečné vlažení výrobku, které mu dodává lesk. Charakteristická vůně přírodního dlouhozrajícího kozího sýra,  který získal ocenění Regionální potravina v roce 2020 a je použitý na ochucení preclíků, z něj vytváří výbornou pochutinu k vínu a pivu nebo třeba jen tak s sebou na cestu.

PRIFILOM s.r.o.

PRIFILOM s.r.o. je obchodní společnost, kterou si založily sestry františkánky v Brně na podporu svých sociálních, charitativních a vzdělávacích činností. Po otevření vlastní klášterní kavárny Vincafé Filomenka v Grohově ulici se přesunula veškerá výroba právě do této kavárny. Peče se zde z kvalitních surovin denně jemné pečivo, dezerty, trvanlivé pečivo, zpracovává se vlastní ovoce na džemy a další produkty. Vše je vyráběno s láskou a provázeno modlitbou sester.

Kontakt

Grohova 516/18, 602 00 Brno

Telefon: 605 483 609

E-mail: prifilom@prifilom.cz

www: www.prifilom.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.