Boží milosti

Suroviny:

  • 0,5 kg hladké mouky
  • 3 žloutky
  • 6 polévkových lžic sladké husté smetany nebo 5 dkg másla
  • 2 lžíce starého dobrého vína
  • 1 lžíce mletého cukru
  • tuk nebo sádlo na smažení

Postup:

Veškeré ingredience vypracujeme v těsto, vykrajujeme různé tvary a následně je smažíme v hluboké pánvi s dostatkem tuku nebo sádla. Hotové a dobře okapané obalíme v cukru.

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.