Masné výrobky tepelně opracované
Josef Jůza - ŘEZNICTVÍ JŮZA
Jihomoravský kraj
2018
Klasický výrobek, známý především z domácích zabíjaček, vyráběný dle tradiční krajové receptury. Vepřové libové plecko, nakrájené na kostky spolu s rosolem z pečlivě „ošvátlovaných“ vepřových kůží, a koření tvoří po vychlazení kompaktní celek. Tlačenka bývá obvykle konzumována s cibulí, octem a chlebem a je oblíbeným jídlem k pivu.
Josef Jůza - ŘEZNICTVÍ JŮZA
Rodina Jůzova se věnuje oboru již od roku 1950 a v současné době provozuje vlastní rodinné řeznictví v Březině u Tišnova. Ruční výroba, vysoký podíl masa ve výrobcích bez náhražek, uzení dřevem a tradiční postupy jsou zárukou nezaměnitelné chuti.
Další oceněné výrobky:
Telefon: + 420 737 586 221
E-mail: juzaj@seznam.cz
Facebook: www.facebook.com/Řeznictví-uzenařství-Jůza-1123249777723107/
Copyright 2015-2021 Regionální potravina