Dyleňská klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé

VÝROBCE

Roman Jelen

REGION

Karlovarský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2016

Sušená klobása výrazné masité a pepřové chuti je vyráběna výhradně z hovězího masa z karlovarského kraje, vepřové maso je českého původu. Klobása je vyrobena fermentováním a sušením, kromě hovězího a vepřového masa obsahuje pouze vepřové sádlo, sůl a koření.

Roman Jelen

Rodinné řeznictví, zabývající se prodejem masa a výrobou celé řady vlastních polotovarů a masných výrobků podle tradičních receptur z místního regionu. Distribuce produktů probíhá v obchodech v Chebu a Františkových Lázních, kde je možné zakoupit také další regionální výrobky z okolních pekařských provozů.

Kontakt

Lidická 393/17, 351 01 Františkovy Lázně

Telefon: 777 842 877

E-mail: jelenovoreznictvi@seznam.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.