Vepřové maso s jáhly

Suroviny:

  • 0,5 kg předního vepřového masa
  • 40 dkg jáhel
  • 1 větší cibule
  • 3 mrkve
  • celer
  • paprika, sůl, celý pepř

Postup:

Maso a zeleninu pokrájíme na kostičky a společně povaříme s celým pepřem a nakrájenou cibulkou. Změklé maso vyjmeme a vývar scedíme. Do vývaru následně přidáme 40 dkg spařených jáhel a uvaříme do měkka. Pak přidáme pokrájené maso, trocha papriky a promícháme.

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.