Mléčné výrobky
Monika Menčíková
Královehradecký kraj
2017
BIO ovčí mléko vzniká zpracováním mléka od ovcí z vlastního stáda ve faremní dojírně a výrobně. Jeho velký benefit spočívá ve vysokém podílu minerálních látek a vysokém obsahu tuku a bílkovin.
Monika Menčíková
Farma, která vznikla v roce 1995, se nachází v prostředí Javořích hor, v CHKO Broumovsko, nedaleko Broumovských stěn a Teplicko-Adršpašských skal. Její prioritou je faremní zpracování ovčího mléka, má vlastní dojírnu na ovce a výrobnu na zpracování ovčího mléka. Ovčí mléko se zde také zpracovává na čerstvé, zrající i dlouhozrající sýry, přírodní jogurty a jogurtové nápoje s probiotickou kulturou.
Telefon: 724 905 285
E-mail: mencikovamonika@seznam.cz
Copyright 2015-2018 Regionální potravina