Masné výrobky tepelně opracované
Zvičinské uzeniny a lahůdky s.r.o.
Královehradecký kraj
2013 (již není držitelem platné značky)
Krkonošský sulc je výrobek masný a tepelně opracovaný. K výrobě se používá předsolené vařené vepřové maso. Pro dosažení požadovaného vzhledu se maso upravuje na kostkovačce masa. Výsledkem je vepřové maso nakrájené na pravidelné kostky 0,8 x 0,8 mm. Takto upravené maso se dále smíchá se sterilovanou zeleninou, vodou, jedlou solí, kořením a želatinou.
Zvičinské uzeniny a lahůdky s.r.o. se sídlem v Dolní Brusnici, působí na českém trhu od roku 1992. Jak již vyplývá z názvu, předmětem činnosti je výroba uzenin, lahůdek a výsekového masa. Skládá se ze dvou výrobních závodů. Firma provozuje deset vlastních prodejen.
Telefon: 777 721 478
E-mail: info@zvicinskeuzeniny.cz
Copyright 2015-2018 Regionální potravina