Facebook  Youtube
Regionální potravina

Pomalu tažený HOVĚZÍ VÝVAR z Našeho hospodářství

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé

VÝROBCE

Mgr. Jakub Erler - NAŠE HOSPODÁŘSTVÍ

REGION

Královehradecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2020

Čirý hovězí vývar je vyráběn z masa pocházejícího přímo z farmy. Vývar je vařený pomalým tažením, z čerstvých ingrediencí, s přidanou zeleninou v různém poměru a směsi koření. Je vhodný také k dochucení pokrmů. Neobsahuje konzervanty, barviva a zvýrazňovače chuti.

Mgr. Jakub Erler - NAŠE HOSPODÁŘSTVÍ

Malé rodinné hospodářství ve východních Čechách s tradicí od roku 1846 klade důraz na zdraví a pohodu zvířat a na výjimečnou kvalitu potravin. Historicky největší zásah dostalo hospodářství po roce 1948, kdy byl po vykonstruovaném procesu pradědeček pan Kratochvíl uvězněn, majetek zkonfiskován pro JZD a zbytek rodiny vystěhován na Státní statek Bernštejn u České lípy. Statek se podařilo rodině získat zpět v restitucích v roce 1990. První roky se dařilo pěstování kořenové zeleniny a cibule. K cibuli se postupně přidala i živočišná výroba, konkrétně chov prasat. V roce 2014 se do vedení hospodářství zapojila také mladá generace. Ta se rozhodla zaměřit na chov dobytka a prodej vyzrálého hovězího masa koncovým zákazníkům. Rodina má na zemědělství ráda především kontakt s přírodou a zvířaty.

Kontakt

Mgr. Jakub Erler - NAŠE HOSPODÁŘSTVÍ
Osice 43, PSČ 503 26

Telefon: 724 086 670

E-mail: mail@nasehospodarstvi.cz

www: www.nasehospodarstvi.cz

Facebook: www.facebook.com/nasehospodarstvi

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2020 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.