Pstruh filet uzený - ručně filetovaný

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ostatní

VÝROBCE

Jan Kolowrat - Krakowský

REGION

Královehradecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2019

Pstruh duhový je díky odchovu v křišťálově čisté vodě jednou z nejchutnějších ryb jaké můžou zákazníci na trhu koupit. Surovina se naloží do speciálního solného láku, poté se v celku udí teplým kouřem na bukovém dřevě za stálé kontroly teploty tak dlouho, aby vynikla jemná chuť masa. Celé vyuzené ryby se vychladí na správnou teplotu a poté jsou uzení pstruzi připraveni na ruční filetování. Při ručním filetování zkušený pracovník připraví z celé ryby filety, které jsou zbaveny kostí a vynikají svou šťavnatostí a chutí. Díky tepelnému opracování a snadné finální přípravě, si tak můžete skoro okamžitě vychutnat tuto lahůdku i vy.

Jan Kolowrat - Krakowský

Rodina Kolowratů má více než 300 leté zkušenosti s rybářským hospodařením. Ve východních Čechách tradičně hospodaří na rybnících v okolí Černíkovic. V současnosti je pověřena hospodařením na vlastních a pronajatých rybnících Správa Kolowratského rybářství se sídlem v Opočně. Celková výměra obhospodařovaných rybníků je kolem 330 ha. Mezi nejvýznamnější z nich patří Broumar v Opočně, Špinka u Červeného Kostelce, Tuří u Slavětína nad Metují nebo Jaroměřský rybník v Jaroměři. Od roku 2003 se v Opočně ryby také zpracovávají ve vlastní zpracovně ryb, podléhající veškerým hygienickým normám české i evropské legislativy. Zpracovávají zde ryby čerstvé – filety, půlky, podkovy a ryby uzené. Veškeré živé ryby i rybí výrobky lze koupit celoročně na sádkách v Opočně.

Kontakt

U Broumaru 223, 517 73 Opočno

Telefon: 603 803 243

E-mail: vlach@kolowrat.com

www: www.kolowrat.com

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.