Facebook  Youtube
Regionální potravina

Bělská čertova klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Podkrkonošská uzenina s.r.o.

REGION

Liberecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2013 (již není držitelem platné značky)

Vysoká jakost klobásy je dána především vysokým obsahem vepřového masa – 97% regionálního původu, což zajišťuje masovou chuť a šťavnatost s výraznou sladko–pálivou chutí, provoněné kouřem způsobené uzením na bukových štěpkách.

Výrobce

Společnost Podkrkonošská uzenina s. r.o. se drží klasických receptů a postupů. Zvolila cestu poctivých surovin, složitější, ale tradiční technologií s cílem nabídnout kvalitní masné uzenářsképrodukty. Výrobky v žádném případě neobsahují sóju a drůbeží separát.

Kontakt

Bělá 149, 514 01 Jilemnice

Telefon: 774 995 499

E-mail: podkrkonosskauzeninabela@seznam.cz

www: www.podkrkonosskauzeninabela.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.