BIO sterilovaný patizon

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ovoce a zelenina

VÝROBCE

Jan Verich

REGION

Liberecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2015

Jedná se  o sterilované BIO patisony ve sladkokyselém nálevu, veškeré základní použité suroviny jsou v bio kvalitě a  pochází z vlastní produkce. Patisony jsou ručně sklízeny třetí až pátý den růstu a poté okamžitě zpracovány. Při zpracování nejsou použita umělá barviva, aromatické a konzervační látky, dochucovadla a další cizorodé přídavné látky. Pro svou vynikající chuť a vzhled jsou vyhledávanou alternativou ke sterilovaným okurkám, i jako nápaditý dárek. Lze je konzumovat jako přílohu i samostatně.

Výrobce: Jan Verich

Rodinná firma se zabývá pěstováním ovoce a zeleniny v ekologickém režimu a následným zpracováváním svých výpěstků. Kromě přípravy sterilované zeleniny se firma zabývá především výrobou bio ovocných šťáv a moštů. 

Prodej

Prodejny Regionálních produktů z Českého ráje v Turnově a Liberci.

Několik prodejen zdravé výživy a regionálních potravin v Libereckém, Středočeském, Pardubickém, Hradeckém kraji a Praze, aktuální seznam na www.bioverich.cz

Kontakt

Trávnice 169, 511 01 Turnov

Telefon: 602 100 068

E-mail: verich@quick.cz

www: www.bioverich.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.