Ovoce a zelenina
SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o
Liberecký kraj
2017
Bílé hlávkové zelí je vypěstované v Bohušovicích nad Ohří a zpracované v Brništi u České Lípy. Kysané zelí je zde vyráběno tradiční metodou nakládání za použití soli a kmínu, při kterém proběhne důležité mléčné kvašení. Tím se docílí zachování nutričně cenných látek a je docíleno charakteristické kyselé chuti.
SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o
Společnost byla založena v roce 2000 a zpracovává výhradně české suroviny. Hlávkové zelí se pěstuje v Bohušovicích nad Ohří v systému Integrované produkce zeleniny (IPZ), což je produkce zeleniny vysoké kvality, která dává přednost ekologicky přijatelným metodám. Výrobky SAMIR je možno zakoupit v maloobchodní síti a v supermarketech GLOBUS Liberec a Chomutov, KAUFLAND a NORMA.
Telefon: 487850107
E-mail: samir@kysanezeli.cz
www: www.kysanezeli.cz
Copyright 2015-2018 Regionální potravina