SAMIR kysané zelí ve slaném nálevu

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ovoce a zelenina

VÝROBCE

SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o

REGION

Liberecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2017

Bílé hlávkové zelí je vypěstované v Bohušovicích nad Ohří a zpracované v Brništi u České Lípy. Kysané zelí  je zde vyráběno tradiční metodou nakládání za použití soli a kmínu, při kterém proběhne důležité mléčné kvašení. Tím se docílí zachování nutričně cenných látek a je docíleno charakteristické kyselé chuti.

SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o

Společnost  byla založena v roce 2000 a zpracovává výhradně české suroviny. Hlávkové zelí se pěstuje v Bohušovicích nad Ohří v systému Integrované produkce zeleniny (IPZ), což je produkce zeleniny vysoké kvality, která dává přednost ekologicky přijatelným metodám. Výrobky SAMIR je možno zakoupit v maloobchodní síti a v supermarketech GLOBUS Liberec a Chomutov, KAUFLAND a NORMA.

Kontakt

SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o
Masarykova 374, 411 56 Bohušovice nad Ohří

Provozovna: Brniště 471 29

Telefon: 487850107

E-mail: samir@kysanezeli.cz

www: www.kysanezeli.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.