Facebook  Youtube
Regionální potravina

Učňovské vepřové maso

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant

REGION

Liberecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Učňovské vepřové maso je vyráběno ve školní řeznické dílně, která ve Frýdlantu funguje již více než 25 let. K výrobě polokonzervy se užívá vepřové maso výhradně od místního dodavatele. Vysoký podíl masa v polokonzervách tvoří vepřová plec a dále pak vepřová kůže, sůl a koření.

Výrobce: Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant

Frýdlantská střední škola vzdělává žáky nejen v oblasti potravinářství, ale také v oboru stavebním, dřevařském, zahradnickém, zemědělském, technickém, a také oborech poskytujících další služby. Absolventi během studia získají odborné teoretické a praktické znalosti a dovednosti, mají výborné uplatnění na trhu práce, a jsou také úspěšní při dalším studiu na vysokých a vyšších odborných školách.

Kontakt

Školní prodejna
ČSA 66
464 01 Frýdlant

Telefon: +420 482 428 861

E-mail: info@sshlfrydlant.cz

www: www.stredni-skola-frydlant.cz

Facebook: www.facebook.com/sshlfrydlant

Prodejní místa

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2022 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.