Grilovací klobása extra

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Milan Žabčík

REGION

Moravskoslezský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2014

Klobása je v přírodním střívku, zlatohnědé barvy, v řezu je libová svalovina s možností malých kousků tuku a drcených bylinek. Obsahuje 95% vepřového masa, bylinky a sůl. Suroviny pochází výhradně z regionu Moravy a pro výrobu je maso upravováno a vybíráno ručně, část svaloviny je ručně krájená. Grilovací klobása extra je vynikající pro letní grilování, díky nízkému obsahu soli ji mohou jíst i děti. Je vhodná také pro bezlepkovou dietu.

Milan Žabčík

Majitel pan Milan Žabčík pracuje celý život v oboru řeznictví a uzenářství:
"Celoživotní zkušenosti v oboru mne vedly k rozhodnutí založit si v září 2011 vlastní firmu. "POCTIVÁ UZENINA" - to je motto, kterým se řídíme při výrobě té nejlahodnější uzeniny. Zaměřujeme se na výrobky vyráběné tradičním způsobem, bez konzervantů a s větším podílem masa."

Kontakt

Kateřinice 34, 756 21 Kateřinice

Telefon: 774 328 232

E-mail: milan.zabcik@seznam.cz

www: www.reznictvi-zabcik.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.