Kabanos extra

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Jaroslava Klemensová - MASOMA

REGION

Moravskoslezský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2013 (již není držitelem platné značky)

Při výrobě je použito vybrané vyzrálé hovězí a vepřové maso. Kabanos je vyuzen bukovým dřevem, pro zvýraznění chuti a vůně je ponechán v dozrávací komoře. Díky kvalitní surovině a pečlivému tradičnímu výrobnímu postupu má specifickou chuť a vůni.

Výrobce

Společnost Jaroslava Klemensová – MASOMA podniká v oblasti řeznictví – uzenářství již od roku 1993. V roce 2010 se firma rozšířila o vlastní chov skotu masného plemene a hovězí porážku. Jatka jsou zaměřeny na dlouhodobé zrání hovězího masa, které splňuje nejpřísnější kulinářská a spotřebitelská očekávánísteakového masa.

Kontakt

Opavská 62, 747 22 Dolní Benešov

Telefon: 553 651 571

E-mail: info@mkklemens.cz

www: www.masoma.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.