Masné výrobky tepelně opracované
Řeznictví H+H, s.r.o.
Moravskoslezský kraj
2020
Klobása dědy Pilčíka je jeden z prvních výrobků limitované řady uzenářských specialit, kterým nynější majitel firmy propůjčil jméno svého řeznického rodu Pilčíků z Bratřejova u Vizovic. Receptura tohoto výrobku vznikla v době, kdy nynější majitel Řeznictví H+H nebyl ještě na světě. V řeznictví recepturu pouze přizpůsobili výrobním postupům odpovídajícím dnešním přísným hygienickým standardům. Pečlivě vybrané maso s podílem 95 %, speciálně namíchané koření pouze pro tento výrobek a zauzení na bukovém dřevě - to jsou typické vlastnosti této klobásy, která je snadno rozpoznatelná již podle své výrazné vůně.
Řeznictví H+H, s.r.o.
Společnost H+H byla založena v roce 1990 s důrazem na ruční výrobu masových produktů té nejvyšší kvality a s vysokým podílem masa. Tuto vizi i nadále udržují, a tak i v dnešní době plné strojové výroby vyrábí mnoho uzenářských specialit stále ručně. I nadále se drží hlavní myšlenky, a to patřit k těm nejkvalitnějším výrobcům masa a uzenin. Důkazem toho, že se vydali sice na nelehkou, ale zato úspěšnou cestu, jsou získaná ocenění. Vedle značky KLASA, se pyšní také značkou Regionální potravina, kterou v roce 2020 získali již potřetí.
Telefon: 800 400 470, 721 768 666
E-mail: objednavky@reznictvi-hh.cz
www: www.reznictvi-hh.cz
Facebook: www.facebook.com/ReznictviHH/
Copyright 2015-2021 Regionální potravina