Řízek Ondráš

Suroviny:

  • 300 g brambor
  • 5 stroužků česneku
  • 3 vejce
  • hladká mouka
  • majoránka
  • pepř
  • sůl
  • 600 g kuřecího masa na plátky
  • steakové koření
  • olej či sádlo

Postup:

Vytvoříme si bramborákové těsto – nastrouháme si brambory, přidáme rozlisovaný česnek, mouku, vejce, sůl a pepř. Dobře promícháme. Usmažíme si jeden testovací bramboráček. Ochutnáme, a pokud bude potřeba, těsto dochutíme. Kuřecí maso si naklepeme, okořeníme a obalíme v těstě, osmažíme po obou stranách. Podáváme s kyselým zelím.

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.