Trefilova masopustní klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Řeznictví H + H, s. r. o.

REGION

Moravskoslezský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Při výrobě je použito vepřové maso a přírodní koření. Následně jsou klobásy dlouhodobě vystaveny udírenskému kouři, který dodává charakteristickou vůni. Dodávány jsou v ochranné atmosféře a pro dokonalý gurmánský zážitek je vhodný ohřev v páře.

Řeznictví H+H, s. r. o.

Řeznictví H+H, s. r. o. se transformovalo ze značky Vladimír Hájek H+H, která působí na trhu již 19 let. Zabývá se zpracováním, výrobou a prodejem masa a masných výrobků. Má vlastní síť prodejen po celém Moravskoslezském kraji a vyrábí přes 60 druhů výrobků.

Kontakt

Hlavní 46, 74247 Hladké Životice

Telefon: 721 768 666

E-mail: objednavky@reznictvi-hh.cz

www: www.reznictvihh.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.