Trvan Turist

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé

VÝROBCE

Jaroslava Klemensová – MASOMA

REGION

Moravskoslezský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2014

Základní surovinou výrobku je vybrané vyzrálé hovězí a vepřové maso, původem z Moravskoslezského kraje. Dále je výrobek vyuzen bukovým dřevem, tepelně opracován, ponechán v dozrávací komoře několik dní, aby byla dosažena požadovaná aktivita vody. Vyšší množství použitého hovězího masa dodává výrobku chuť a vůni, charakteristickou pro tradiční trvanlivé salámy.

Jaroslava Klemensová – MASOMA

Jaroslava Klemensová – Masoma podniká v oblasti řeznictví – uzenářství již od roku 1993, v roce 2010 se firma rozšířila o vlastní chov skotu masného plemene a hovězí porážku. V současnosti produkuje 15 tun masných výrobků, celkem 140 druhů včetně bezlepkových. Své výrobky dodává do více než 800 prodejních míst v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji. Na jatkách probíhá program zaměřený na dlouhodobé zrání hovězího masa, které splňuje nejpřísnější kulinářská a spotřebitelská očekávání steakového masa. V listopadu roku 2013 byla otevřena nová větší podniková prodejna v Zábřehu u Dolního Benešova s nabídkou masa, masných výrobků a teplého bufetu.

Kontakt

Opavská 62, 747 22 Dolní Benešov

Telefon: 553 651 571

E-mail: info@mkklemens.cz

www: www.masoma.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.