Facebook  Youtube
Regionální potravina

Chléb Zubr

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Pekařské výrobky včetně těstovin

VÝROBCE

PEKÁRNA TIEFENBACH s.r.o.

REGION

Olomoucký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Název pšenično-žitného chleba s vyšším podílem žitné mouky Zubr je odvozen od znaku města Přerova. Chléb Zubr je vyráběn technologií, která se používala v 50 letech minulého století. Chlebové těsto kyne ve studeném prostředí v ošatkách a nadstandartně je pak pečeno v parní peci. Jednokilová šiška chleba je identického tvaru se světle hnědou kaštanovou a pomoučenou kůrkou s kmínem. Po rozkrojení chléb výrazně příjemně voní. Trvanlivost 72 hodin.

Výrobce

Pekárna Tiefenbach s.r.o. má tradici v přerovském regionu od roku 1880 a při výrobě klade důraz na používání kvalitních čerstvých regionálních a českých surovin.

 

Kontakt

Komenského 1405/36, 750 02 Přerov

Telefon: 0

www: www.pekarna-tiefenbach.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.