Dubická klobása - vepřová

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Dubická zemědělská a.s.

REGION

Olomoucký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2015

Dubická klobása – vepřová je jemně zauzená masová klobása s 95% podílem masa, v přírodním střívku. Je uzena přírodním kouřem v moderní nerezové udírně, ručně špejlovaná. Neobsahuje žádné přídavné látky, je vyrobena pouze z vepřového masa a kořenících přísad. Maso pochází z prasat z vlastního chovu. Výrobek je prodáván ve vlastní podnikové prodejně a v síti okolních maloprodejen.

Dubická zemědělská a.s.

Společnost se sídlem v okrese Šumperk je tradičním zemědělským podnikem. Zabývá se zemědělskou rostlinnou výrobou (obiloviny, olejniny, technické plodiny a plodiny pro ŽV), dále živočišnou výrobou (chov skotu s tržní produkcí mléka a prasat). Provozuje i maloobchod se smíšeným zbožím a produkty vlastní výroby, také kuchyni pro zaměstnance a ostatní odběratele obědů. Dále má výrobu masných výrobků, vyráběných podle tradičních receptur (zabíjačkové speciality, uzenářské výrobky a další tepelně opracované masné výrobky).

Mimo prodejních míst vypsaných níže dostupné také:

Kontakt

Družstevní 5, 789 72 Dubicko

Telefon: 583 449 011

E-mail: dubicka@dubicka.cz

www: www.dubickazemedelska.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.