Masné výrobky tepelně opracované
Dubická zemědělská a.s.
Olomoucký kraj
2015
Dubická klobása – vepřová je jemně zauzená masová klobása s 95% podílem masa, v přírodním střívku. Je uzena přírodním kouřem v moderní nerezové udírně, ručně špejlovaná. Neobsahuje žádné přídavné látky, je vyrobena pouze z vepřového masa a kořenících přísad. Maso pochází z prasat z vlastního chovu. Výrobek je prodáván ve vlastní podnikové prodejně a v síti okolních maloprodejen.
Společnost se sídlem v okrese Šumperk je tradičním zemědělským podnikem. Zabývá se zemědělskou rostlinnou výrobou (obiloviny, olejniny, technické plodiny a plodiny pro ŽV), dále živočišnou výrobou (chov skotu s tržní produkcí mléka a prasat). Provozuje i maloobchod se smíšeným zbožím a produkty vlastní výroby, také kuchyni pro zaměstnance a ostatní odběratele obědů. Dále má výrobu masných výrobků, vyráběných podle tradičních receptur (zabíjačkové speciality, uzenářské výrobky a další tepelně opracované masné výrobky).
Mimo prodejních míst vypsaných níže dostupné také:
Telefon: 583 449 011
E-mail: dubicka@dubicka.cz
Copyright 2015-2018 Regionální potravina