Klobása z Konice

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

LUBOMÍR ŠMÍDA

REGION

Olomoucký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2013 (již není držitelem platné značky)

Klobása z Konice je vyrobená podle tradičního receptu, uzená klasicky tvrdým dřevem. Při výrobě se nepoužívají žádné chemické přípravky. Vysoký obsah kvalitního masa a přírodního kořeníje zárukou vysoké jakosti výrobku.

Výrobce

Malé řeznictví a uzenářství Lubomíra Šmídy na Prostějovsku, ve kterém vyrábí tradiční zabíjačkovéspeciality a klobásy podle starých rodinných receptur bylo založeno roku 1993. Důraz je kladen na kvalitu, do svých výrobků nepřidávají žádné náhražky ani dochucovadla. V roce 2013 získali také prestižní ocenění„HANÁ regionální produkt®“.

Kontakt

Nad Šafranicí 683, Konice,798 52

Telefon: 582 397 500, 602 852 904

E-mail: smidalubomir@seznam.cz

www: www.masna.kvalitne.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.