Bramborové škvarkové knedlíky

Suroviny:

  • 1 kg umletých vařených brambor
  • 50 dkg krupice
  • 2 vejce
  • 15 dkg umletých škvarků
  • 3 housky nakrájené na kostičky
  • 2-3 lžíce mléka
  • olej

Postup:

Vše zpracujeme dohromady, je-li těsto tuhé, přidáme trochu mléka, je-li řídké, přidáme krupici. Děláme menší knedlíčky, které vaříme asi 20 minut. Sypeme smaženou cibulkou a doplníme.

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.