Tradiční játrový sýr

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Střední škola gastronomie a farmářství Jeseník

REGION

Olomoucký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Játrový sýr ve tvaru cihličky, načervenalé barvy, na povrchu s plátky hřbetního sádla je výrobkem příjemné chuti a vůně po játrech a smažené cibulce. Játrový sýr je vyráběn žáky SOŠ oboru řezník-uzenář v rámci odborného výcviku pouze z čerstvých a kvalitních surovin produkovaných v regionu. Vepřové maso, játra a sádlo z místního chovu, cibule z českých polí a přírodní kořenící směsi jsou to, co dělá výrobek výjimečným.

SOŠ gastronomie a potravinářství Jeseník

Střední odborná škola s pěti učňovskými obory má v Jeseníku dlouholetou tradici v přípravě kvalifikovaných odborníků v potravinářství a gastronomii, která se datuje již od roku 1952. Odborní učitelé vedou studenty k dodržování tradičních receptur za použití především regionálních surovin.

Produkt můžete koupit

  • SOŠ paG prodejna Jeseník
  • Prodejna Selská pekárna Jeseník
  • SOŠ Jeseník, školní bufet
  • Řeznictví Žulová
  • Farmářské trhy Šumperk (mimo prázdniny)
  • dále na objednávku

 

Kontakt

U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník

Telefon: +420 584 411 171

E-mail: info@sosjesenik.cz

www: www.sosjesenik.cz

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.