Facebook  Youtube
Regionální potravina

COOL hovězí

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o.

REGION

Pardubický kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2021

Pod názvem COOL hovězí se ukrývá hovězí roštěná z mladých býků, kterou dodávají do řeznictví místní regionální zemědělci. Výraznou chuť tomuto sušenému masu dodává směs soli, pepřů a cukrů, v které se marinuje dlouhých 21 dní. Dokonalou chuť kořeněného masa dále zvýrazňuje jeho servírování na tence nakrájené plátky.

Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o.

Rodinná tradice Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o sahá až do dob první republiky. Rodinná firma se zabývá zpracováním masa, výrobou tepelně opracovaných masných výrobků a polotovarů. V rámci regionu má vybudovanou vlastní síť prodejen řeznictví a uzenářství a bufetů. Hlavním aspektem výroby uzenin jsou tradiční receptury, které se dědí po generace.

Kontakt

17 listopadu 180, 530 02 Pardubice

Telefon: 469 319 499

E-mail: sekretariat@reznictvicejka.cz

www: www.reznictvicejka.cz

Facebook: www.facebook.com/reznictvioldrichcejka

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.