Kefír

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Mléčné výrobky

VÝROBCE

Hana Martiníková – Farma Na Rychtě

REGION

Pardubický kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2017

Kefír je vyráběn z plnotučného kravského mléka vlastní produkce. Mlékárenské kultury používané pro jeho výrobu obsahují minimálně 1 x 109 živých kultur v 1 g. Kefír je Evropanům a zbytku světa znám už téměř sto let. 

Hana Martiníková – Farma Na Rychtě

Farma Na Rychtě vyrábí kefír z vlastní produkce mléka od krav s možností pastvy. Je zde také chováno cca 70 ks anglonubijských koz, od kterých je taktéž mléko zpracováváno pro výrobu sýrů a dalších mléčných výrobků ve vlastní faremní mini mlékárně. Všechny kozí a kravské sýry, jogurty, kefíry a ostatní výrobky z mléka se zde na farmě také prodávají.

Kontakt

Gruna 15
Moravská Třebová, 571 01

Telefon: 776 536 550

E-mail: farmanarychte@seznam.cz

www: www.farmanarychte.eu

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.