Pečené vepřové koleno

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé

VÝROBCE

TORO VM a.s.

REGION

Pardubický kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2018

Jedná se o vepřové koleno bez kosti s přidanou jedlou solí. Vepřové maso pochází z chovu rodinné firmy SHR Marek Mandík a místních zemědělců, kdy se na vlastních jatkách jatečná prasata porazí, maso se nabourá a zpracovává v podnikové výrobně. Vepřové koleno se nejdříve upeče dle tradiční receptury, následně se vykostí a nakrájí. Potom se kousky pečeného kolene plní do sklenic, zavařuje se v autoklávu na min. 121 ˚C. Výrobek se vychladí a ručně se nalepí etikety. Pečené vepřové koleno je bez konzervantů a dusitanů i bez lepku. Jelikož se jedná o konzervu, může se skladovat do 30 ˚C a trvanlivost je až 12 měsíců. Výrobek je vhodný jak k přípravě hotového jídla, tak k okamžité konzumaci, nejlépe s domácím chlebem, křenem a hořčicí.

TORO VM a.s.

Firma byla založena v roce 1997. Jedná se o menší rodinnou firmu. Majitelé firmy začínali s chovem jatečných prasat a postupně vybudovali podnik zahrnující vlastní porážku, bourárnu, výrobu vlastních uzenin, masových a farmářských specialit, až po vlastní podnikovou prodejnu. Dbají na kvalitu a čerstvost výrobků a již několik let se drží hesla „od vidlí až po vidličku“.

Kontakt

Hradecká 251, 566 01 Vysoké Mýto

Telefon: +420 602 192 123

E-mail: bystricka@torovm.cz

www: www.torovm.cz

Facebook: www.facebook.com/torovm.as

Prodejní místa

Mapa webu

Copyright 2015-2020 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.