Facebook  Youtube
Regionální potravina

Anežčin rakytníkový koncentrát v medu

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ostatní

VÝROBCE

Ing. Milan Douděra

REGION

Plzeňský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2021

Oceněný produkt je vyráběn po pečlivém výběru plodů v konzumní zralosti, díky kterému nemusí být rakytník míchán s jiným ovocem. Rakytník dodává koncentrátu příjemnou kyselost bez trpkosti, která výborně doplňuje sladkost medu. Technologie zpracování je vytvořena tak, aby co nejméně znehodnotila skvělý dar přírody, jakým plody rakytníku jsou.

Ing. Milan Douděra
Sad, včelstva i výrobní prostory se nachází v Anežčině Dvoře v obci Dolce u Přeštic. Rakytník je zde pěstován již od roku 2009 na ploše 2,5 ha, a to ve dvaceti odrůdách. To vše s citlivým přístupem k přírodě. Mrazák na uskladnění úrody, stroj na čištění a třídění plodů i vakuovou sušárnu na výrobu koncentrátu z rakytníkové šťávy si pan Douděra zkonstruoval sám.

Kontakt

Anežčin Dvůr, Dolce, 334 01 Přeštice

Telefon: 776 145 265

E-mail: milandoudera@seznam.cz

www: www.anezcin.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.