Masné výrobky tepelně opracované
Maso Brejcha s.r.o.
Plzeňský kraj
2014 (již není držitelem platné značky)
Bůčková roláda je vyráběna z regionálních surovin s minimální libovostí 70 %. Vepřový bok v kombinaci s pečlivě vybraným kořením dodává tomuto výrobku velmi lahodnou chuť. Roláda je zauzena kouřem, který dodává výrobku zlatohnědý povrch s jemnou chutí po kouři.
Maso Brejcha s.r.o.
Maso Brejcha s.r.o. od roku 2002 podnikají v oboru řeznictví a uzenářství. Dodavatelé jatečních zvířat jsou zejména zemědělské subjekty plzeňského kraje. Kvalita je pro společnost s původním názvem Jatky Blovice na prvním místě.
Telefon: 371 733 524, 724 953 917
E-mail: odbyt3@masobrejcha.cz
www: www.masobrejcha.cz
Copyright 2015-2018 Regionální potravina