Masné výrobky trvanlivé
Řeznictví a uzenářství Herejk s.r.o.
Plzeňský kraj
2011 (již není držitelem platné značky)
Přešínská klobása má výraznou masovou, lahodnou, jemně kořeněnou chuť. Vyrábí se také ve variantě „pikant“, která je určena především pro milovníky ostřejších pokrmů. Při výrobě je kladen největší důraz na použití kvalitních surovin výhradně českého původu, bez přidání sóji, separátů či jiných náhražek.
Malá rodinná firma Řeznictví a uzenářství Herejk s.r.o., která byla založena v roce 1999 se specializuje na výrobu žádaných tradičních českých výrobků zejména v nadstandardní kvalitě, bez dnes běžně používaných separátů a jiných náhražek. Jedná se především o tyto výrobky: špekáčky, párky, tlačenku, sekanou, paprikovou klobásu, paštiku a šunkový salám.
Telefon: 723 175 956
E-mail: reznictvi.herejk@seznam.cz
Copyright 2015-2018 Regionální potravina