Zbojnický bok česnekový

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

ŘEZNICTVÍ - PIRNÍK, spol. s r.o.

REGION

Plzeňský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2012 (již není držitelem platné značky)

Vepřový bok pochází z masa prasat chovu žihelského statku na Plzeňsku. Libový bok bez kosti a kůže nasolíme na sucho pragandou a necháme zhruba dva týdny proležet. Vyzrálé maso proložíme celými
stroužky poctivého českého česneku, srolujeme, dáme do drátěných forem, udíme, povaříme a znovu zaudíme. Chutná skvěle. Nepoužíváme chemické konzervanty ani stabilizátory chuti.

Výrobce

Kořeny firmy Řeznictví - PIRNÍK, spol. s r.o. sahají až do 19. století. V Přešticích na Plzeňsku předci provozovali řeznictví, uzenářství, ale i pohostinství. V roce 1990, po více než čtyřicetileté proluce Josef Pirník obnovil rodinnou tradici a v Plzni založil řeznictví a uzenářství. Jeho cílem je držet si tradiční kvalitu uzenin a masných výrobků.

Kontakt

Barrandova 323/21, 326 00 Plzeň

Telefon: 377 243 683

E-mail: pirnik@pirnik.cz

www: www.pirnik.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.