Facebook  Youtube
Regionální potravina

Zlatý Bůček

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Plzák z Plzně s.r.o.

REGION

Plzeňský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2020

Zlatý bůček je mistrovským kouskem ze sortimentu rodiny Plzákových. Jeho výtečná chuť vzniká díky uzení na třešňovém, švestkovém nebo jabloňovém dřevě. Prim v technologii má kuchyňská sůl, kterou se všechno maso před zauzením nakládá. Ochutnejte i vy a během chvíle objevíte čisté chutě z dob, kdy udili naši předci. 

Plzák z Plzně s.r.o.

Udírna Plzák z Plzně s.r.o. je malá rodinná firma, o kterou pečují manželé Plzákovi. Maso na uzení pochází pouze z českých chovů. Při výrobě se používá kuchyňská sůl a české koření. Udí se až 16 hodin na ovocném, zejména třešňovém dřevě. Vše je vyráběno ručně podle motta: „Každý kousek masa - každý náš výrobek - vnímáme jako originál - jako umělecké dílo.”

Kontakt

Dřevěná 7, 301 00 Plzeň

Telefon: +420 731 114 547

E-mail: jankaplzakova@gmail.com

www: www.plzakzplzne.cz

Facebook: www.facebook.com/udirnaplzakzplzne/

Mapa webu

Copyright 2015-2020 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.