Jak správně značit potraviny? Praha, 30.5. 2018

Datum 30. 5. 2018, 09:00 - 13:00
Místo konání Hotel Olšanka, Táboritská 1000/23, 13000, Praha 3
Kategorie Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)
GPS 50.0829186, 14.4574508

Pro provozovatele potravinářských podniků, kteří zvažují podat žádost o značku Regionální potravina, jsme si dovolili připravit bezplatný seminář s Regionální potravinou.

Seminář proběhne od února do května ve všech 13 krajích. Přednášejícími budou zástupci Ministerstva zemědělství, Státního zemědělského intervenčního fondu, dozorových orgánů Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy.

Na místě se dozvíte více informací o legislativě označování potravin a příklady z praxe největších problémů, které se vyskytují při kontrole obalů výrobků. Nedílnou součástí budou i informace o Metodice pro udělování značky Regionální potravina a o možnosti přihlášení výrobků do soutěže o značku Regionální potravina.

 

Materiály ze semináře ke stažení:

https://uloz.to/!wkv7aXhVtepW/rp-zip?showDialog=1

Pozn. Soubor je chráněn heslem, které účastníkům bude řečeno na semináři.

 

Mapa webu

Copyright 2015-2016 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.