Jak správně značit potraviny? Praha-Olšanka

Datum 26.4.2017
Místo konání Praha, Táboristická 1000/23, Praha 3-Hotel Olšanka
Kategorie Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)
GPS 50.0829186, 14.4574506

Pro provozovatele potravinářských podniků, kteří zvažují podat žádost o značku Regionální potravina, jsme si dovolili připravit bezplatný seminář s Regionální potravinou.

Seminář proběhne od března do dubna ve všech 13 krajích. Přednášejícími budou zástupci Ministerstva zemědělství, Státního zemědělského intervenčního fondu, dozorových orgánů Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy.

Na místě se dozvíte více informací o legislativě označování potravin a příklady z praxe největších problémů, které se vyskytují při kontrole obalů výrobků. Nedílnou součástí budou i informace o Metodice pro udělování značky Regionální potravina a o možnosti přihlášení výrobků do soutěže o značku Regionální potravina.

Místa a termíny konání seminářů naleznete v přiložené pozvánce.

Mapa webu

Copyright 2015-2016 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.