Facebook  Youtube
Regionální potravina

Pomazánka z červené řepy

Suroviny:

 

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 20 minut

Náročnost: *

 

Ingredience:

125 g Žervé z farmy Bio Vavřinec a Kosař

100 g čerstvého kozího sýra

300 g vařené řepy

jablečný ocet

vlašské ořechy

med

cukr krupice

sůl

pepř

Postup:

  1. Vařenou řepu nastrouháme nahrubo. Poté smícháme žervé, sýr a řepu dohromady
    a vše smícháme. Dochutíme octem, medem, solí a pepřem.
  2. Na pánvi uděláme karamel, opatrně zalijeme trochou vody a přidáme ořechy. Vodu vyvaříme a ořechy přendáme na pečicí papír a necháme zchladnout.

Mapa webu

Copyright 2015-2020 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.