Pekařské výrobky
CVRČOVICKÁ PEKÁRNA, s.r.o.
Středočeský kraj
2020
Žitný chléb je vyrobený podle tradiční receptury a technologie výroby s velkým podílem ruční práce. Jeho garantovaná trvanlivost jsou 3 dny a skládá se ze 44 % žitné mouky a 4,9 % pšeničné mouky. Téměř všechny suroviny mají původ v ČR.
CVRČOVICKÁ PEKÁRNA, s.r.o.
Převážně rodinný podnik vlastní rodina Sukova ze Cvrčovic. V současné době pekárna produkuje nejen chléb, ale i další skupiny výrobků, jako je běžné i vícezrnné pečivo a jemné pečivo. Stěžejním produktem však stále zůstává chléb, který se rozváží do oblasti Kladenska, Rakovnicka, Mělnicka, Prahy a okolí.
Firma je držitelem certifikátu Středočeská Regionální potravina 2010, 2014, 2016.
Telefon: 312 283 235
E-mail: milankvak@pekarnacvrcovice.cz
Facebook: www.facebook.com/Cvr%C4%8Dovick%C3%A1-pek%C3%A1rna-vype%C4%8Den%C3%A1-kvalita-472599176276022/
Copyright 2015-2021 Regionální potravina