Zrající sýr

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Sýry (včetně tvarohu)

VÝROBCE

Martin Homola

REGION

Středočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2016

Přírodní polotvrdý zrající sýr se vyrábí z plnotučného mléka z vlastní farmy. Vyznačuje se jemnou, plnou chutí, mléčnou barvou a drobnými otvory po působení mléčné kultury.

 

Martin Homola

Jedná se o malou rodinnou farmu, která zpracovává mléko na široký sortiment výrobků (čerstvý, pařený, balkánský sýr, bílé a ochucené jogurty, tvaroh, jogurtové nápoje). Jedná se převážně o ruční výrobu. Tuk ve výrobcích zůstává, proto mají oproti výrobkům v běžném obchodě plnou a jemnou chuť. Firma je držitelem certifikátu Regionální potravina 2014, 2015.

Kontakt

Liteň 202, 267 27 Běleč

Telefon: 731 839 659

E-mail: farma.homolka@seznam.cz

www: www.syryodkarlstejna.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.