Facebook  Youtube
Regionální potravina

Zrající sýr

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Sýry včetně tvarohu

VÝROBCE

Martin Homola

REGION

Středočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2016 (již není držitelem platné značky)

Přírodní polotvrdý zrající sýr se vyrábí z plnotučného mléka z vlastní farmy. Vyznačuje se jemnou, plnou chutí, mléčnou barvou a drobnými otvory po působení mléčné kultury.

 

Martin Homola

Jedná se o malou rodinnou farmu, která zpracovává mléko na široký sortiment výrobků (čerstvý, pařený, balkánský sýr, bílé a ochucené jogurty, tvaroh, jogurtové nápoje). Jedná se převážně o ruční výrobu. Tuk ve výrobcích zůstává, proto mají oproti výrobkům v běžném obchodě plnou a jemnou chuť. Firma je držitelem certifikátu Regionální potravina 2014, 2015.

Kontakt

Mapa webu

Copyright 2015-2021 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.