Masné výrobky trvanlivé
Chovaneček s.r.o.
Ústecký kraj
2018
DIVOČÁK SALÁM je vyroben ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat podíl vepřového masa pro jeho zjemnění. Pro výrobu salámu je používaná charakteristická směs divokého koření a také hřebíček a česnek.
Chovaneček s.r.o. - Pršutérie
Rodinná firma Chovaneček s.r.o. se specializuje na výrobu PRŠUTŮ, fermentovaných specialit a tradiční jsou i naše řemeslné uzenářské výrobky. Pracují na tom, aby svou prací přispěli k znovunalezení řemeslné hrdosti regionu České středohoří. Jsou první a jediná PRŠUTERIE v Čechách.
Další oceněné výrobky:
Telefon: +420 776 865 011
E-mail: vchovanecek@prsuterie.cz
www: www.prsuterie.cz
Facebook: www.facebook.com/prsuterie
Copyright 2015-2021 Regionální potravina