Pastevecký čerstvý sýr

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Sýry (včetně tvarohu)

VÝROBCE

Mlékárna Varnsdorf spol. s r.o.

REGION

Ústecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2012 (již není držitelem platné značky)

Pastevecký sýr je výjimečný vlastní výrobou, při které se používá pouze čerstvé pasterované mléko bez přídavných látek. Je vyroben velmi starou pasteveckou metodou - proto také název Pastevecký. Sýr je vyráběn ruční metodou výhradně z mléka od českých farmářů. Pastevecký čerstvý sýr získal cenu Mlékárenský výrobek roku 2012.

Výrobce


Mlékárna Varnsdorf spol. s r.o. aktivně reaguje na dynamický růst trhu a jeho orientaci na podporu zdravého životního stylu, s tím související zvýšenou poptávku po biopotravinách a stále silnější volání zákazníků po kvalitě. Mlékárna Varnsdorf již několik let patří mezi významné výrobce bio produktů vyráběných z ekologicky čistých potravin a její postavení na českém trhu neustále posiluje. Měsíčně vyrobí z 25 tisíc litrů smetany 12 tun bio másla.

Kontakt

Dr. Kryšpína 510, 290 16 Poděbrady

Telefon: 325-600-778 / 779

E-mail: info@milko.cz

www: www.milko.cz

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.