Čajový krém

Suroviny:

  • černý čaj
  • cukr
  • želatina
  • smetana ke šlehání

Postup:

9 g dobrého černého čaje zalijeme 2 hrnky vařící vody a necháme 10 minut louhovat. Pak slijeme a přidáme 7 dkg cukru. Necháme vychladnout. Želatinu rozpustíme v šálku vody, smícháme s 0,4 l ušlehané smetany a slazeným čajem. Vlijeme do formiček a necháme ztuhnout na ledu.

Mapa webu

Copyright 2015-2018 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.