Facebook  Youtube
Regionální potravina

Havlíčkova vyzrálá klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Tomáš Havlíček - Havlíčkovo řeznictví, uzenářství

REGION

Kraj Vysočina

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

Havlíčkova vyzrálá klobása je sušený fermentovaný výrobek zrající v sušárně, přírodní cestou, a to přibližně po dobu jednoho měsíce. Klobása je lehce pikantní s výraznou vůní papriky.

Výrobce: Tomáš Havlíček - Havlíčkovo řeznictví, uzenářství

Havlíčkovo řeznictví, uzenářství bylo založeno roku 1990 jako prodejna s masem a uzeninami. Zakrátko byla rozšířena o vlastní výrobu uzenářských výrobků. V současné době výroba čítá více než 100 druhů výrobků a pokrývá celou škálu uzenářské výroby od měkkých párků, klobás a salámů přes tvrdé trvanlivé uzeniny po uzenářské speciality. Rodinný charakter podniku zaručuje individuální a jedinečný přístup k zákazníkům, kteří si mohou nakoupit ve vlastní prodejně v centru Třebíče a v obci Okříšky.

Kontakt

Karlovo nám. 14/8
Třebíč 674 01

Telefon: +420 568 841 010, +420 602 326 092

E-mail: obchod@reznici.cz

www: www.reznici.cz

Facebook: www.facebook.com/havlickovo.reznictvi.uzenarstvi

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2022 Regionální potravina

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.